Fa'asologa o ata tifaga tua

O le fa'asologa o ata i tua e masani ona aofia ai laasaga nei:

asd

Fuafuaina: Muamua, e tatau ona e mamanuina le ata pito i tua e te manaʻo e faʻavasega.Atonu e aofia ai le fatuina o se mamanu tulaga ese poʻo le tuʻufaʻatasia o le logo a lau kamupani poʻo le faʻailoga.

Fa'atupuina o fa'ata'ita'iga: A mae'a ona saunia lau mamanu, o le isi la'asaga o le fa'atupuina lea o se fa'ata'ita'iga.O le fa'ata'ita'iga o le a fai ma ta'iala mo le faiga o le lolomiga ma fa'amautinoa o lo'o fa'aoga lelei lau mamanu ile ata pito i tua.

Lomitusi: O le isi laasaga o le lolomi lea o le mamanu i luga o le ata pito i tua.Atonu e aofia ai le fa'aogaina o se inkjet po'o le laser lomitusi fa'alagolago i le lavelave o le mamanu ma uiga o le ata i tua.

Otiotiina: A uma ona lolomi le mamanu i luga o le ata pito i tua, o le isi laasaga o le tipiina lea o le ata i le lapoa.E ono aofia ai le fa'aogaina o se tusita'avale po'o se faiga tipi fa'autometi, e fa'atatau i le tele o ata i tua e fa'avasega.

Fa'ai'uga: Mulimuli ane, ua mae'a le ata fa'apitoa i tua ma sauni e fa'aoga i luga ole laiga.

I le aotelega, o le faʻagasologa faʻapitoa o le a eseese e faʻatatau i le ituaiga ata tifaga i tua, le lavelave o le mamanu, ma le tele o ata tifaga e faʻapitoa.


Taimi meli: Ian-03-2024